Меню
Мій кабінет

Молодіжний ярмарок вакансій в Одесі

25 жовтня 2022 року Молодіжною радою при Одеському міському голові спільно з Департаментом внутрішньої політики Одеської міської ради, з метою запобігання зростанню рівня безробіття у молодіжному середовищі, підвищення поінформованості незайнятого молодого населення щодо стану ринку праці та його потреб, можливостей державної служби зайнятості було проведено Молодіжний ярмарок вакансій.

В рамках ярмарку відбулася панельна дискусія на тему «Актуальні проблеми зайнятості молоді в умовах воєнного стану» за участі представників Департаменту внутрішньої політики Одеської міської ради, Департаменту праці та соціальної політики Одеської міської ради, Одеського міського центру зайнятості, кар’єрної радниці проекту «ВОНА хаб», що реалізується реалізується UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Посольства Великої Британії та Бюро гуманітарної допомоги.

У м. Одесі на сьогодні перебуває більше 50 тис. внутрішньо переміщених осіб, саме тому проведення такого заходу є дуже актуальним.

Детальніше про захід на сторінці Департаменту внутрішньої політики Одеської міської ради.

Інші новини